Vuorenmaan Kyläyhdistys ry
 
* Yhdistys
     
Palaa sivuston etusivulle
Palaa edelliselle sivulle
 
 


Napsauta karttaa,
jos haluat katsella sitä lähempää

  Y-tunnus 1575505-1
     
  Lähiosoite Keskustie 5
     
  Postiosoite 27860 Köyliö
     
  Yhteyshenkilöt

Liisa Yski, puheenjohtaja
Satu Valkama, sihteeri

     
  Puhelinnumerot

050 540 0404 Liisa Yski
040 596 9121 Satu Valkama

     
 
     
     
  Palvelut Vuorenmaan kyläyhdistys vuokraa 60 hengen ravintolatelttaa pöytineen ja tuoleineen. Telttaa voi tiedustella Liisa Yskiltä, p. 050 54 00 404.
     
  Esittely

Vuorenmaan kyläyhdistyksellä on toiminnallisia perinteitä; jokasyksyinen Tuotetori on kerännyt väkeä laajalta alueelta jo vuosien ajan. Lisäksi mainittakoon ulkoilupäivä, laskettelumatka, kesäretki, leikkikenttätoiminta, syyslomaristeily sekä joulunavaus kynttiläkulkueineen, joka huipentuu kauneimpiin joululauluihin Vuorenmaan kirkolla.

Kyläyhdistys toimii yhteistyössä myös muiden kylän yhdistysten kanssa ja monet tapahtumat ovatkin kylän yhteisiä ponnistuksia. Talvikuukausina Vuorenmaan Seuratalolla pyöritetään lauantai-iltaisin tanssitoimintaa, jonka vastuullisina ovat VPK ja ms Raiku.

Vuorenmaan koulu ei palvele enää kouluna, mutta sen tiloissa ja pihapiirissä on monenlaista muuta toimintaa.

Vuorenmaan kylässä on mainittujen palveluiden lisäksi eläinlääkäri, parturi-kampaaja, taksi sekä VPK. Kylässä on myös Kylätalo, leikkipuisto, urheilukenttä, jääkiekkokaukalo, tenniskenttä, valaistu kuntorata, Järityn laavu.

Perinteisen maatalousyrittämisen rinnalle on syntynyt paljon erilaista yritystoimintaa, kylästä löytyykin mm. asennus- ja remontti-, ateria-, haketus-, koneurakointi-, kuljetus-, maatalouskonevuokraus-, metalli- ja maansiirtoalan-, puutavaran sirkelöinti-, polttopuuntoimitus- sekä räjäytys- ja rakennusalan palveluita.

Kylätalo palvelee pääasiassa kyläyhdistyksen kokoontumispaikkana, mutta sitä käytetään myös muiden yhdistysten kokouksissa.

Vuorenmaan kylä on valittu Satakunnan maakuntakyläksi vuonna 1996 teemalla kylä elinkeinojen kehittäjänä ja vuonna 2012 kylä palkittiin Satakunnassa vuoden kyläteko palkinnolla.

     
  Listietoja

Kylässä on vielä vapaana muutama kunnan kaavoittama tontti, tule ja varaa nopeasti omasi!

     
  Kylyhdistys Vuorenmaa
     
   Pohjakartta ä Maanmittauslaitos, lupa nro 467/MML/08