Köyliöläisten yrittäjien, maatilayrittäjien ja yhdistysten palvelu- ja tuotehakemisto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vanhat tiedotteet
Ikäihmisten messut
26.08.2006

Säkylän ja Köyliön kotihoitoyksiköt ja diakoniatyö järjestävät vanhustenviikolla Ikäihmisten messut –tapahtuman Säkylässä pe 6.10.2006 klo 12-18. Säkylähallilla.

Osallistuva vanhus

Vanhustenviikon teemana on ”Osallistuva vanhus”. Messupaikkana on Säkylähalli. Toivomme messuille mukaan paljon  ikäihmisten palveluihin ja elämän eri osa-alueisiin liittyviä yrittäjiä, yhdistyksiä sekä muita palveluntuottajia  näytteilleasettajiksi. Messut on suunnattu jo palveluita käyttäville, heidän omaisilleen ja tuleville ikäihmisille. Tavoitteenamme on noin 800 messukävijää. Paikalle pyydetään mahdollisimman paljon eri medioiden edustajia, kuten radio, sanomalehdet ja TV.

Loosit

Loosimaksu on 5 e /näytteilleasettaja. Näytteilleasettajat tuovat itse käyttämänsä rekvisiitan, pöydät, tuolit, sivuseinät ym., jonka katsovat tarpeelliseksi. Loosi saa olla hyvin vapaasti ja epävirallisesti sisustettu. Näytteilleasettajien nimikyltit voidaan järjestää kuntien toimesta. Toivomme pikaisia ilmoittautumisia, miel. elokuun loppuun mennessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse allekirjoittaneelle. Ne yritykset, jotka ilmoittautuvat näytteilleasettajiksi 31.8. mennessä saavat nimensä kauppoihin jaettaviin ilmoituksiin.

Tiedottaminen

Alueen lehtien kanssa neuvotellaan isosta messu-ilmoituksesta, johon mukaan tulevat yritykset voivat ostaa ”oman laatikon”. Neuvottelut ovat vielä kesken, joten hintaa ei osata vielä tässä vaiheessa sanoa. Iso ilmoitus tulee siis yhteen lehteen, joka ilmestyy vähän ennen messuja.

Mannekiinit

Alueen vaate- ja kenkäalan yrityksiltä toivottaisiin muotinäytöstä. Mannekiinit saisivat olla eläkeläisiä. Löytyisikö yrityksenne asiakaskunnasta sopivia ja halukkaita mannekiineja? Ilmoitelkaa löytyykö muotinäytökseen kiinnostusta.

Lisätietoja

Lisätietoja voi kysellä messuprojektin koordinaattorilta Katja Lehtoselta, puh. 0400-434 888

Etukäteisvalmistelut

Esiintymislava pystytetään hallilla torstaina iltapäivällä ja avuksi kaivattaisiin muutama raavas mies tai nainen. Ilmoittautua voi Katja Lehtoselle. 
 
>> Vanhat tiedotteet
 
 
Yrityshaku
Yrityshaun käyttöohjeet Yrityshaun
käyttöohjeet
Sanahaku

Toimiala

Nimihaku
>>Listaa kaikki
tai
Anna haettavan nimi:

Kyläyhdistysalue

Toimintamuoto
Maatila Muu
Yhdistys Yritys
Hae