Köyliöläisten yrittäjien, maatilayrittäjien ja yhdistysten palvelu- ja tuotehakemisto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vanhat tiedotteet
Vuoden 2006 Yrittäjiksi käsityön taitajat
28.11.2006

Köyliön kunta on valinnut yrittäjien esityksen mukaisesti Köyliön Vuoden Yritykseksi Tuiskulan Kotikolon, joka on toiminut 20 vuotta.Sirkka ja Veikko Salo

Sirkka ja Veikko Salon yritystoiminta alkoi pienimuotoisena ja Sirkan käsitöitä myytiin Veikon kotitilan Kylä-Marttilan päärakennuksessa, joka sijaitsee Köyliönjoen rannalla, missä suomalainen maaseutuidylli on kauneimmillaan.

Vuonna 1991 navettarakennuksen vintille loihdittiin yrityksen sydän – Tuiskulan Kotikolo, persoonallisen kauniisti sisustettu kahvi- ja ruokapaikka. Kotikolon tiloissa järjestetään silkki-, posliininmaalaus- sekä kasvivärjäyskursseja. Kotikolossa eri kuvataidemuotojen taiteilijat pitävät näyttelyitä ja isäntäpari järjestää pienimuotoisia konsertteja, joissa on esiintynyt kotimaisia huippuartisteja.

Vuonna 2001 laajennetusta Kotikolon myymälästä löytää kotiin viemisiksi korkealaatuisia kotiteollisuustuotteita: käsinmaalatuista silkkihuiveista ja karitsanvillaisista kastemekoista lampaannahkavällyihin tai isännän verstaan puutuotteisiin.

Ehdotus yksimielinen

Köyliössä yrittäjiä on lähes 200. Köyliön yrittäjäyhdistyksen esitys Vuoden Yrittäjästä oli yksimielinen. Köyliön yrittäjien esiinmarssi nähdään tänäkin vuonna Lallintalolla, jonne joulumyyjäisiin odotetaan noin 1 000 kävijää. Toiminta edustaa tavallaan köyliöläisten yritysten ja tuotteiden paraatia, missä on luonnollisesti mukana myös Tuiskulan Kotikolo.  

Kuvassa:

Köyliön yrittäjäpalkinto luovutettiin Sirkka ja Veikko Salolle yrittäjien vuosikokouksessa. Kuvassa juhlitun yrittäjäparin airuina ovat yrittäjien puheenjohtaja Kirsti Tupala ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Esa Ruohola.

. 
 
>> Vanhat tiedotteet
 
 
Yrityshaku
Yrityshaun käyttöohjeet Yrityshaun
käyttöohjeet
Sanahaku

Toimiala

Nimihaku
>>Listaa kaikki
tai
Anna haettavan nimi:

Kyläyhdistysalue

Toimintamuoto
Maatila Muu
Yhdistys Yritys
Hae