Köyliöläisten yrittäjien, maatilayrittäjien ja yhdistysten palvelu- ja tuotehakemisto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vanhat tiedotteet
Hoivapalveluyrittäjää arvostetaan Köyliössä
20.11.2009

Köyliön kunta palkitsi Köyliön Yrittäjien esityksestä Hoivapalvelu Sari Huhtinen Oy:n Sari Huhtisen Köyliön Vuoden yrittäjänä.

Sari Huhtinen haluaa korostaa yrityksen arvoina inhimillisyyttä, lämpöä, asiakaskeskeisyyttä, lähimmäisen kunnioittamista ja reilua meininkiä.

Kuvassa vuoden köyliöläinen  yrittäjä saa lämpimät onnittelut Köyliön Yrittäjien puheenjohtajalta Kirsti Tupalalta.Huurmanni-kodit

Sari Huhtisen luotsaamat Huurmanni-kodit on perustettu vuonna 2001. Yrityksen liikeideana on tuottaa tehostetun palveluasumista tukipalveluineen ikäihmisille ja erityisryhmille.

Sari Huhtinen haluaa korostaa yrityksen arvoina inhimillisyyttä, lämpöä, asiakaskeskeisyyttä, lähimmäisen kunnioittamista ja reilua meininkiä.

Yrityksellä on vuonna 2009 viisi toimipaikkaa kolmessa eri kunnassa ja kuudes valmistuu vuonna 2010. Asiakkaita on noin 100 ja työntekijöitä 50. Yrityksen liikevaihto menneellä tilikaudella ylitti 2,5 miljoonan euron rajapyykin. Poikkeuksellisesta yrityksen kehitys- ja kasvuvauhdista kertoo myös se, että liikevaihto on kaksinkertaistunut ja henkilöstön määrä kolminkertaistunut kolmen vuoden sisällä.

Huurmanni-kodeille myönnettiin 2007 virallinen laatusertifikaatti ja yritys on ollut mukana useissa kehittämishankkeissa.

 Sari Huhtinen on palkittu myös Vuoden valtakunnallisena hoivayrittäjänä. 
 
>> Vanhat tiedotteet
 
 
Yrityshaku
Yrityshaun käyttöohjeet Yrityshaun
käyttöohjeet
Sanahaku

Toimiala

Nimihaku
>>Listaa kaikki
tai
Anna haettavan nimi:

Kyläyhdistysalue

Toimintamuoto
Maatila Muu
Yhdistys Yritys
Hae