Köyliöläisten yrittäjien, maatilayrittäjien ja yhdistysten palvelu- ja tuotehakemisto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vanhat tiedotteet
Köyliöläinen Nuori Yrittäjä 2010
28.04.2010

Köyliön palkittu nuori yrittäjä on monialaosaaja

Köyliön kunta ja Köyliön Yrittäjät palkitsivat maatalous- ja vihertöihin sekä lumenauraukseen erikoistuneen Sauli Jaakkolan Vuoden nuorena yrittäjänä.

Sauli Jaakkola hoitaa lumenaurauspalveluja ja tienvarsien viherniittoa ja kotitilan viljelystä sekä tekee myös puintitöitä miulle

Kuvassa: Sauli Jaakkolan kädessä olevan omaperäisen Köyliön nuoren yrittäjän palkinnon on valmistanut puutyötaiteilija Aulis Haikonen.Monialayrittäjä

Sauli Jaakkola hoitaa lumenaurauspalveluja Köyliön kunnan kaavateillä ja Destialle pyöräteiden aurauksia. Yhden aurauskierroksen aikana traktorin mittariin kertyy noin 70 kilometriä.

Kesäaikaan Jaakkolan yritys hoitaa tienvarsien viherniittoa 2 200 kilometrin matkalla Harjavallan, Vammalan ja Pöytyän alueella. Tämä murskainniitto työllistää hänen lisäkseen yhden henkilön. 

Kesä on monitoimialayrittäjälle kiireistä aikaa, sillä Sauli Jaakkola osallistuu myös osaltaan kotitilansa viljelyyn ja tekee viljan puintitöitä muille maatalousyrittäjille. Töitä riittää myös 27 hehtaarin vuokraviljelyalalla.

Yrittäjän tie

Sauli Jaakkola on saappaanvarrenkorkuisesta saakka osallistunut kotitilansa kaikkiin töihin Köyliön Vuorenmaan kylässä. Maatalous oppilaitoksen jälkeen hänelle kertyi monialaosaamista isän perustamassa traktorityöpalveluja tarjoavassa maatalouden sivuelinkeinoyrityksessä ja sedän kuljetusyrityksessä. 

Vuonna 1992 Sauli Jaakkola alkoi tehdä myös omissa nimissään traktorityöpalveluja ja lumenaurausta.

Sauli Jaakkola tunnetaan maatalousyrittäjien piirissä ahkerana, tunnollisena ja kovaa työntekoa pelkäämättömänä nuorena miehenä. Hän on myös investoinut kalustoon, rakentanut uuden konehallin ja uskaltaa katsella tulevaisuuteen avoimin yrittäjälähtöisin silmin.

Vähäiset vapaahetkensä Jaakkola viettää mielellään tyttärensä Essin ja avopuolisonsa Päivin kanssa. 
 
>> Vanhat tiedotteet
 
 
Yrityshaku
Yrityshaun käyttöohjeet Yrityshaun
käyttöohjeet
Sanahaku

Toimiala

Nimihaku
>>Listaa kaikki
tai
Anna haettavan nimi:

Kyläyhdistysalue

Toimintamuoto
Maatila Muu
Yhdistys Yritys
Hae