Köyliöläisten yrittäjien, maatilayrittäjien ja yhdistysten palvelu- ja tuotehakemisto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vanhat tiedotteet
Vuoden 2010 köyliöläinen yrittäjä
19.11.2010

Köyliön kunta valitsi  Köyliön Yrittäjien esityksestä Koneurakointi Sauramo Oy:n Vuoden 2010 yrittäjäksi.

Palkitun yrityksen päätoimialana on erilaiset kaivuu- ja maansiirtotyöt, vaihtolavakuljetukset, tienhoito- ja kunnostustyöt, nostopalvelut sekä puun murskaus.

Sauramoiden mielestä yrityksen kantavan perustan muodostavat ammattitaitoiset koneiden- ja autojen kuljettajat, jotka osaavat käyttää pehmeästi ja kalustoa säästävästi kaasupoljinta.
- Meillä on nyt hyvä henkilöstö kokonaisuudessaan, yrittäjäpari kiittelee työntekijöitäYrityksen toimintaa

Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 1981. Aluksi sivutoimisen yritystoiminnan oli tarkoitus tuoda lisätuloja maataloutta harjoittavalle perheelle. Nykyisin Yritys työllistää 10 henkilöä, joista kuitenkin osa työskentelee tasaamassa ruuhkahuippuja.
Sauramon konehalleilta saadaan liikkeelle tarvittaessa viisi kuorma-autoa, kuusi kaivinkonetta, kaksi pyöräkuormaajaa, tiehöylä ja tiejyrä sekä puunmurskain.

Jouko Sauramo hoitaa yrityksessä konepuolen ja Maija puoliso taas vastaa kirjanpidosta ja talouspuolen paperisodasta. Perheyrityksen hyvinä taustavoimina ovat pojat, Tero ja Ari. Heistä Tero on ollut mukana koneurakointiin liittyvissä töissä tiiviisti jo polvenkorkuisesta saakka. Ari taas on kouluttautunut kirvesmiehen ammattiin ja on työssä oman yrityksen ulkopuolella.

Yrityksen osaamista käytetään hyvin laajalla säteellä. Parhaillaan työnä loppusuoralla on Eurajokeen valmistuvat kalaportaat, joka on kaivinkonetyönä hyvin vaativaa. Varsinais-Suomessa on meneillään kuljetustyötä. Pirkanmaan ja Satakunnan alueella on tehty kaapelityötä. Kotikunta Köyliökin on työllistänyt Koneurakointi Sauramoa vesijohto- ja viemäritöillä ja yritys on urakoinut Kepolan-Ristolan sekä Kankaanpään-Yttilän kevyenliikenteen väyliä. Syksy ei ole hiljentänyt urakoinnin tahtia, sillä yrityksen täysperävaunulliset rekat siirtävät parhaillaan sokerijuurikkaita Lännen tehtaille. .


 


 
 
>> Vanhat tiedotteet
 
 
Yrityshaku
Yrityshaun käyttöohjeet Yrityshaun
käyttöohjeet
Sanahaku

Toimiala

Nimihaku
>>Listaa kaikki
tai
Anna haettavan nimi:

Kyläyhdistysalue

Toimintamuoto
Maatila Muu
Yhdistys Yritys
Hae