Köyliöläisten yrittäjien, maatilayrittäjien ja yhdistysten palvelu- ja tuotehakemisto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vanhat tiedotteet
Vuoden 2011 köyliöläinen yrittäjä
21.11.2011

JPT Jaskari Oy kahmii yrityspalkintoja ansioista

Teksti ja kuva: Samuli Vahteristo

Metallituotteita valmistava JPT Jaskari OY on valittu Köyliön Vuoden yritykseksi. Vasta hieman yli kuusi vuotta Köyliön Ristolassa toiminut yritys työllistää omistajansa lisäksi 13 henkilöä. Liikevaihto on 1,9 miljoonaa euroa.

JPT Jaskari Oy:n päätoimiala on metallituotteiden valmistus. Omalla Serco-tuotemerkillä valmistetaan tienhoitokalustoa ja lisäksi toimitaan metalliteollisuuden alihankkijana.

JPT Jaskari on saanut aikaisemminkin erilaisia yrittäjäpalkintoja ja tunnustuksia kuten Rauman Seudun Uusyrittäjä ja Valtakunnallinen avainlippupalkinto sekä 2009 ensin Nuori Yrittäjä palkinto Satakunnassa ja perään vastaava palkinto valtakunnantasolla, yhdessä mm. Nightwish-yhtyeen kanssa.

- Päätuotteitamme ovat liuossuolan valmistus-, kuljetus- ja levityslaitteet sekä monen tyyppiset pesulaitteet, katujen ja kaupunkien pesutarpeisiin. Etumme toimijana on, että pienenä yrityksenä mukaudumme ketterästi asiakkaiden asettamiin haasteisiin ja pystymme huomioimaan heidän hyvinkin yksilökohtaiset toiveensa, toimitusjohtaja Juha-Pekka Jaskari kertoo.

Yritykseltä on luvassa uusia tuotteita markkinoille lähiaikoina. Niiden suunnittelusta ja kehittelystä vastaa kehityspäällikkö Teemu Tupala, joka on tuonut tullessaan uutta voimaa uusien koneiden suunnitteluun ja nostanut kehityspuolen ammattimaiselle tasolle.

Yritys on laajentanut tuotantotilojaan useaan otteeseen. Nyt tuotanto ja toimistotilaa on käytössä noin 2 400 m². Tämän vuoden loppuun saatetaan valmiiksi viimeisin rakennustyö.

- Tähän laajennukseen sijoitetaan täysin nykyaikainen teräsraepuhaltamo ja märkämaalaamo, jolloin pystymme pintakäsittelemään oman tuotantomme.  Toivottavasti saamme myös alihankintatöitä niin paljon kuin kapasiteetti antaa myöden, Jaskari kertoo.

Yritys on investoinut myös hitsausautomaatioon, jolla pyritään lyhentämään läpimenoaikoja ja takaamaan tasainen laatu asiakkaille. Yrityksessä on haettu kasvua lisäämällä omien tuotteiden valikoimaa ja tehostettu markkinointia.

- Kotimaan markkinoiden lisäksi on haettu jälleenmyyjiä Euroopasta sekä Venäjältä. Pohjoisimmat toimittamamme laitteet ovat Jäämeren rannassa Ljyngenissä ja eteläisimmät Triesten kaupungissa Italiassa, Jaskari kertoo.

Nuorella toimitusjohtajalla riittää virtaa, sillä hän osallistuu myös Köyliön Yrittäjien ja Satakunnan Yrittäjien toimintaan.
Juha-Pekka Jaskarin mielestä Köyliössä on hyvät edellytykset monenlaiselle yrittämiselle. Hän ei metallialan yrittäjänä näe yhtään negatiivista asiaa Köyliössä yrittämisen kannalta.

- Ristolan alueella on saman toimialan yrityksiä, joten monesti apu löytyy läheltä. Kulkuyhteydet ovat hyvät, tontit isoja, maaperä rakentamiselle suotuisaa ja kaiken kruunaa ”alueen yhteinen ruokala”, joka toimii Ketjutehtaan tiloissa. Välillä ihmetyttää, ettei aluetta ole löydetty paremmin, hän tuumii.


 
 
>> Vanhat tiedotteet
 
 
Yrityshaku
Yrityshaun käyttöohjeet Yrityshaun
käyttöohjeet
Sanahaku

Toimiala

Nimihaku
>>Listaa kaikki
tai
Anna haettavan nimi:

Kyläyhdistysalue

Toimintamuoto
Maatila Muu
Yhdistys Yritys
Hae