Köyliöläisten yrittäjien, maatilayrittäjien ja yhdistysten palvelu- ja tuotehakemisto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vanhat tiedotteet
Vuoden 2012 köyliöläinen yritys
30.11.2012

Köyliön Fysioterapia Oy valittiin Vuoden yritykseksi

Vuonna 1997 perustettu yritys työllistää kahden omistajan lisäksi 3 henkilöä.
 
Köyliön Fysioterapia tarjoaa erittäin monipuolisia fysioterapiapalveluita Köyliön ja Säkylän toimipisteissä. Kepolan toimipisteen yhteydessä on myös kuntosalipalvelut.
 
Kuvassa Köyliön Fysioterapian yrittäjäkaksikko Eeva Vartia ja Hanna Vastamäki(edessä) saivat vastaaanottaa Köyliön Vuoden yrittäjäpalkinnon. Taustalla yrityksen osaavat fysioterapeutit Tuija Jokinen, Minna Suojanen ja 
Siina Suominen.
 


Yritystarina

Yrityksen omistajilla Eeva Vartialla  ja Hanna Vastamäellä on monipuolinen koulutus ja pitkäaikainen kokemus hieronnan ja fysioterapian eri osa-alueilta. Heidän osaamistaan täydentävät kolme työntekijää.
 
- Asiakaspalvelu on yrityksessämme suunnitelmallista ja hoidot perustuvat ammatilliseen osaamiseeen.
 
Hoitosuunnitelmien lähtökohtana ovat asiakkaiden tarpeet. Asiakaskuntamme on hyvin laaja aina lapsista ikäihmisiin ja monivammaisiin. Fysioterapiaa annetaan myös yrityksen toimitilojenm ulkopuolella hoitolaitoksissa tai esimerkiksi vammaiselle kotihoitona, kertoo Eeva Vartia.
 
Vartia on erityisen iloinen siitä, että he ovat onnistuneet palkkaamaan hyvät työntekijät.
- Heidän ammatillinen osaaminen on hyvin monipuolinen, mutta he omaavat myös tässä ammatissa tarvittavaa oikeanlaista palvelualttiutta ja asiakkaan huomioon ottamista. Sellaista, että asiakas tuntee saaneensa apua vaivoihin. 
 
Vartian mukaan Köyliön ja Säkylän hoitopisteiden fysioterapiapalvelujen monipuolisuustaso kestää vertailun myös kaupunkien isojen hoitolaitosten kanssa.
 
- Vaikeavammapotilaat ja Kelan kuntoutuspotilaat hoidetaan Köyliön yksikössä. Kela ja Aluehallintovirasto valvovat toimintaamme. Työntekijöiden ammattitaitoa ylläpidetään ja kehitetään jatkuvalla koulutuksella.
 
Hoitolaitoksen laatujärjestelmien luominen aloitettiin keväällä 2001. Hoito- ja kuntosalilaitteet ovat  uusimpia malleja  ja soveltuvat nykyaikaiseen terapiaan, yrityksen perustanut Vartia kertoo.
Hanna Vastamäki tuli ensin Eeva Vartialle työntekijäksi ja vuonna 2010 hän ryhtyi yhtiökumppaniksi. Vastamäen ideasta yhtiökumpanukset päättivät laajentaa toimintaa myös Säkylään.
 
- Ajatus oli oikeaan osunut ja kummassakin toimipisteessä riittää asiakkaita ja työtä. Haaveilemme, että voisimme tehdä nykyisen 12 tuntisen työpäivän sijasta normaalipituiosta työpäivää ja ideoida yrityksen markkinointia ja palvelutason parantamista entisestään. Onneksi viikonloput ovat vapaat, silloin voimme rentoutua ja ladata akkuja, Vastamäki kertoo.
 
Yriyksen palveluihin kuluu myös erilaisten ryhmäjumppien pitäminen yrityksen ulkopuolella. Köyliöön kuntosalilla käy treenaamassa viikottain jumpparyhmiä. Kuntosalille pääsevät asiakkaiksi rekisteröityneet poletin kanssa. He voivat käydä siellä mihin aikaan tahansa. Käyntitilastot osoittavat, että kuntosalilla käy noin 400 - 700 asiakasta kuukausittain.

Eeva Vartia ja Hanna Vastamäki kertovat, että Köyliössä ja Säkylässä on hyvät edellytykset monenlaiselle yrittämiselle.
 
- Miedät on otettu yrittäjinä hienosti vastaan aluksi Köyliössä, jossa sain silloiselta elinkeinoasiamieheltä paljon neuvoja ja rohkaisua. Asiakasmäärän kasvaminen kertoo siitä, että palvelumme on otettu vastaan ja hyvän työn tulokset markkinoivat puolestaan. 
 
>> Vanhat tiedotteet
 
 
Yrityshaku
Yrityshaun käyttöohjeet Yrityshaun
käyttöohjeet
Sanahaku

Toimiala

Nimihaku
>>Listaa kaikki
tai
Anna haettavan nimi:

Kyläyhdistysalue

Toimintamuoto
Maatila Muu
Yhdistys Yritys
Hae