Köyliöläisten yrittäjien, maatilayrittäjien ja yhdistysten palvelu- ja tuotehakemisto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vanhat tiedotteet
Vuoden yritys Emeca Oy uskoo vahvaan kasvuun
22.11.2013

Suomen johtava paalutarvikkeiden valmistaja ja toimittaja Emeca Oy on valittu Vuoden yritykseksi Köyliössä.

Perheyrityksenä toimivan Emecan päätuotteita ovat paalujatkokset ja kalliokärjet.  Köyliön Ristolassa vuonna 2001 perustettu yritys työllistää 16 henkeä.Vahvuudet


Emecan vahvuuksia ovat laadukkaiden, kestävien ja monipuolisten tuotteiden lisäksi jatkuva ja aktiivinen tuotekehitys, moderni tuotantolaitos sekä osaava henkilökunta.

- Toimitusvarmuus ja tehokkuus ovat meille tärkeitä arvoja. Teemme mitä lupaamme ja takuulla sovitussa ajassa. Aiomme tulevaisuudessakin olla edelläkävijä alallamme. Rakennusalan lama näyttää jo osin hellittävän ja olemme pääsemässä myynissä vuoden 2008 tuotantovolyymien tasolle, toimitusjohtaja ja yrityksen toinen pääosakas Petri Koivunen kertoo.

Nuorella toimitusjohtajalla riittää virtaa ja tulevaisuudenuskoa. Hän enustaa yritykselle huimaa kasvua lähivuosille. Yrityksellä on kasvustrategia, tuotteilla on arvostettu brändi ja niihin luotetaan Euroopan ja Amerikan markkinoilla. Koivunen luottaa siihen, että viime kesänä tuotantoon otetun uuden kalliokärkityypin myötä Emeca tulee saaman uusia asiakkaita ja muitakin vahvuuksia yrityksellä on.
  
- Tuotesuunnittelumme ja valmistusprosessimme ovat huippuluokkaa ja pystymme pienenä yrityksenä tuotannossa reagoiman  nopeasti asiakkaiden toiveisiin. Näin tuotteemme varmistavat asiakkaille turvallisen ja kustannustehokkaan työskentelyn läpi koko paalutusketjun. Näiden vahvuuksiemme myötä uskon, että liikevaihtomme kaksinkertaistuu vuoteen 2016 mennessä, Koivunen vakuuttaa.

Emecan vahvuudet on huomattu ja Suomen Asiakastieto valitsi Emeca Oy:n maakunnan vahvimmaksi yritykseksi vuonna 2012.  Liikevaihto on 4 miljoonaa euroa. 
 
>> Vanhat tiedotteet
 
 
Yrityshaku
Yrityshaun käyttöohjeet Yrityshaun
käyttöohjeet
Sanahaku

Toimiala

Nimihaku
>>Listaa kaikki
tai
Anna haettavan nimi:

Kyläyhdistysalue

Toimintamuoto
Maatila Muu
Yhdistys Yritys
Hae