Köyliöläisten yrittäjien, maatilayrittäjien ja yhdistysten palvelu- ja tuotehakemisto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vanhat tiedotteet
Keijo Mattila - Köyliön vuoden 2015 kylätoimija
27.11.2015

Köyliön vuoden 2015 kylätoimija palkittiin Kyläillassa Vuorenmaan seuratalolla 15.11.2015

Seuraajalleen Keijo Mattilalle antoi evästystä Liisa Yski kahvin sekä laulujen kera, esiintyjinä oman kylän naiset miehineen sekä Kylän Miehet Huittisista.

Keijo Mattilan palkitseminen on samalla tunnustus kaikille niille, jotka olivat mukana Kuninkaanlähteen puhdistuksessa. Se on vuoden maisemateko ja Keijo toimi sen yhtenä pääarkkitehtina. Perusteluja valinnalle

Useamman vuosikymmenen Kankaanpään kylän hyväksi toimimisen ja etenkin tämän vuotisen kaikkien köyliöläisten parhaaksi tehdyn suururakan toteuttamisen perusteella Keijo Mattila valittiin Köyliön vuoden 2015 kylätoimijaksi.


Menneen kesän aikana hän toteutti projektia kylän talkootiimin ahkerimpana miehenä 300 talkootunnin panoksella. Hän valvoi vedenvirtausta, sääti pumppuja, rakensi patoja, rakensi laituria, lapioi pohjamassa, kaatoi moottorisahallaan rannan lehtipuita, raivasi puroa raivaussahalla, haravoi ja ajoi mönkijällä risut eli osallistui joka ikiseen vaiheeseen. Eikä luovuttanut ennen kuin Kuninkaanlähde tuli puhtaaksi.
 
 
>> Vanhat tiedotteet
 
 
Yrityshaku
Yrityshaun käyttöohjeet Yrityshaun
käyttöohjeet
Sanahaku

Toimiala

Nimihaku
>>Listaa kaikki
tai
Anna haettavan nimi:

Kyläyhdistysalue

Toimintamuoto
Maatila Muu
Yhdistys Yritys
Hae